Blogs laten schrijven

Blogs laten schrijven gericht op jouw specifieke branche? Ik help jou graag verder! Na een eerste kennismakingsgesprek zorg ik ervoor dat ik mij een onderdeel van jouw bedrijf voel en dit vervolgens terug kan laten komen in de blogs.

Content wordt een steeds belangrijker onderwerp voor bedrijven. Niet alleen om de doelgroep mee te informeren en te amuseren, maar ook als basis voor jouw posities in zoekmachines zoals Google. Steeds vaker draaien de nieuwe updates van zoekmachines namelijk om website content. Logisch ook: een zoekmachine heeft als doel om de meest relevante informatie te bieden bij een zoekopdracht. Mijn niche-market blogs kunnen hierbij helpen!

Meteen in gesprek gaan over de mogelijkheden? Bel dan naar 0180 794 146 om direct telefonisch kennis te maken.

Maatwerk blogs - géén plagiaat

Interessant voor jouw doelgroep

Vriendelijke content voor zoekmachines

U

Christian Francke

Freelance SEO Specialist

Blogs laten schrijven
0+

jaren ervaring

0+

projecten begeleid

0+

topposities behaald

Wat is belangrijk bij blogs laten schrijven?

Zoals eerder omschreven is het van groot belang dat de blogs goed aansluiten bij de branche waarin jouw bedrijf actief is. Echter zijn er ook enkele andere punten waar je op moet letten tijdens het schrijven en publiceren van blogs. Denk bijvoorbeeld aan de tone-of-voice; spreek jij jouw doelgroep met je of u aan? Het is belangrijk om hier consistent in te zijn.

Daarnaast is het ook altijd goed om alvast vooruit te werken. Krijgt jouw branche over enkele maanden met een nieuwe subsidieregeling te maken? Zorg dat jij jouw doelgroep hier goed en duidelijk over informeert, zodat jij jouw concurrenten één stap voor bent.

Professionele tools

De benodigdheden voor transparantie

Uiteindelijk draait alles om een transparant resultaat voor bedrijven. Gelukkig zijn er online veel mogelijkheden om deze groei meetbaar te maken. Daarom heb ik hier een lijstje gemaakt van de benodigde kanalen.

Andere belangrijke platformen

  • WordPress
  • Google Tag Manager
  • Google Data Studio

Mijn platformen

Koppelingen

Onderstaand een opsomming van de belangrijkste platformen die ik gebruik. Gaan we samenwerken? Neem deze dan zeker mee in jouw privacyverklaring.

Google Search Console

Kansanalyse

Inzicht in de organische data

Google Analytics

Kansanalyse

Inzicht in de websitegegevens

Google Keyword Planner

Zoekwoorden

Gericht zoekwoordonderzoek

SE Ranking

Metingen

Nulmeting en ontwikkelingen