Wat meer informatie

Over Christian

Met ruim 3 jaar ervaring binnen de zoekmachine optimalisatie heb ik diverse bedrijven verder geholpen met hun organische zichtbaarheid. Maar hoe ben ik nu precies in dit vakgebied gerolt? Allereerst ben ik mij gaan inlezen over de theorie van dit onderwerp (vanuit mijn opleiding en een beginnend bedrijfje die ik in Google omhoog wilde krijgen). Youtube was hiervoor mijn beste vriend.

Vervolgens ben ik voor een langere tijd aan de slag gegaan bij een web- en marketingbureau om zo ook ervaring op te doen in de praktijk. Bij zo’n bureau werk je samen met een behoorlijk diverse klantengroep, waarbij de doelstellingen erg uiteenlopen. Denk aan een kledingwinkel die regionaal gevonden wil worden, maar ook een bedrijf met 50+ medewerkers die, via online inzet, door willen groeien.

Over Christian

Gewerkt voor diverse opdrachtgevers:

Profiteer ook van minimaal

0%

groei in vertoningen (6 maanden)

Werk nu voor extra klanten later!

Iets wat ik altijd zal benoemen vóór de start van een traject: zoekmachine optimalisatie heeft tijd nodig. Transparantie is in mijn vakgebied enorm belangrijk, zodat bedrijven kunnen begrijpen dat we lange termijn doelstellingen gaan behalen. Daarom wil ik graag benoemen: het is onmogelijk om, op een gezonde manier, binnen één maand topposities in Google te behalen (tenzij er al top 3-posities behaald zijn).

Laten we samen gaan kijken naar de huidige stand van jouw online posities en waar de kansen liggen om nieuwe leads mee binnen te halen. Plan direct een vrijblijvend kennismakingsgesprek in voor meer informatie!