Website optimalisatie

Website optimalisatie nodig voor jouw WordPress-website of -webshop? Dan ben je zeker aan het juiste adres! De gezondheid van een website is doorslaggevend voor zowel de gebruikerservaring als de positioneringen in zoekmachines.

Zeg nou eerlijk: niemand vertrouwt tegenwoordig meer op een website die er lang over doet om in te laden en technisch slecht in elkaar steekt. Daarnaast bevestigt ook de data deze conclusie; gemiddeld haakt 53 procent van de mobiele bezoekers af wanneer het laden van een pagina 3 seconden (!) of langer duurt (rmdy, 2021). Jouw laadtijd is dus één van deze belangrijke factoren, die ook wel core web vitals worden genoemd.

Wil jij een analyse van jouw website of webshop? Bel dan naar 0180 794 146 om direct telefonisch kennis te maken óf vul het formulier op onze website in.

WordPress en WooCommerce

Ervaar een optimale website gezondheid

Vriendelijk voor zoekmachines

U

Christian Francke

Freelance SEO Specialist

0+

jaren ervaring

0+

projecten begeleid

0+

topposities behaald

Website optimalisatie? Ervaar de voordelen zelf!

Het inzetten van website optimalisatie draait dus grotendeels om het nalopen van de core web vitals. Wat is de laadtijd van jouw website? Hoe zwaar zijn de afbeeldingen en liggen hier nog kansen voor jouw site of shop? En hoe is de huidige gebruikerservaring? Het zijn enkele vragen die ik graag voor jou onderzoek en beantwoord. 

Als basis van het vooronderzoek en de werkzaamheden maak ik gebruik van meerdere professionele tools. Dit betekent dat de optimalisatie van jouw website volledig data-driven is. Geen gebakken lucht, maar gewoon een duidelijk plan van aanpak o.b.v. aantoonbare kansen. Ideaal, toch?

Professionele tools

De benodigdheden voor transparantie

Uiteindelijk draait alles om een transparant resultaat voor bedrijven. Gelukkig zijn er online veel mogelijkheden om deze groei meetbaar te maken. Daarom heb ik hier een lijstje gemaakt van de benodigde kanalen.

Andere belangrijke platformen

  • WordPress
  • Google Tag Manager
  • Google Data Studio

Mijn platformen

Koppelingen

Onderstaand een opsomming van de belangrijkste platformen die ik gebruik. Gaan we samenwerken? Neem deze dan zeker mee in jouw privacyverklaring.

Google Search Console

Analyse

Inzicht in de organische data

Google Analytics

Analyse

Inzicht in de websitegegevens

SE Ranking

Kansanalyse

Nulmeting en ontwikkelingen